Kidz Kreative

Het leukste kinderentertainment bureau van Nederland.

Wij zijn een entertainment- en muziekbedrijf gespecialiseerd in muziek, evenementen, management, boekingen en marketing en dit alles op het gebied van kinderen. Wij ontwikkelen, organiseren en produceren evenementen, festivals en theatershows voor onze opdrachtgevers (klanten) en in eigen beheer. Wij onderscheiden ons door met een klein team van mensen en persoonlijk contact kwalitatief en hoogwaardig entertainment te bieden passend bij de doelgroep.

Muziek

Wij hebben ons gespecialiseerd in alles wat met muziek te maken heeft. Van single- en albumproducties, tekstschrijven, het arrangeren en produceren, leaders, tv- en filmmuziek en het produceren van live muziek voor evenementen, festivals en theatershows. Daarnaast heeft Kidz Kreative een eigen muzieklabel voor het uitbrengen van liedjes.

Evenementen

Kidz Kreative bedenkt en creëert evenementen voor kinderen. Wij zijn actief in Nederland op het gebied van het organiseren en produceren van evenementen in eigen beheer en voor opdrachtgever, zoals: Kids Glemmer, Zomerspektakel Alphen aan den Rijn, Telekids Nieuwjaarsplons en nog vele anderen.

Management

Op het gebied van management vertegenwoordigt Kidz Kreative ook de belangen van verschillende artiesten. Het management van Raak!, Lexi, Kliederpiet en vele anderen behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Van het dagelijks management, boekingen, marketing, coördinatie tot het ondersteunen van carrières.

Boekingen

Bij Kidz Kreative vind u alle entertainment, acts en shows onder één dak. Met een klein team verzorgen wij kinderentertainment voor zowel grote en kleine evenementen en festivals. Met artiesten en entertainment zoals bijvoorbeeld Raak!, Lexi, Fleur, Telekids Discoshow, Rommelpiet en Kliederpiet.

Marketing

Voor de verschillende artiesten, evenementen en producties beheren en ontwikkelen we de websites, social media en on- en offlinecampagnes.

Notice: Undefined index: kkw_tekst_7 in /data/www/kidzkreative.nl/www/kidz-kreative.php on line 170