Kidz Kreative

Het leukste kinderentertainment bureau van Nederland.

Over
Kidz Kreative

Wij zijn een entertainment- en muziekbedrijf gespecialiseerd in muziek, evenementen, management, boekingen en marketing en dit alles op het gebied van kinderen.

Wij ontwikkelen, organiseren en produceren evenementen, festivals en theatershows voor onze opdrachtgevers (klanten) en in eigen beheer. Wij onderscheiden ons door met een klein team van mensen en persoonlijk contact kwalitatief en hoogwaardig entertainment te bieden passend bij de doelgroep.

Kennis maken met Kidz Kreative?

Kidz Kreative bestaat uit een enthousiast en gedreven team. Leer ons geweldige team in Scheveningen en Dronten kennen.

Maak kennis met Kidz Kreative

Wat wij doen?

Muziek

Wij hebben ons gespecialiseerd in alles wat met muziek te maken heeft. Van single- en albumproducties, tekstschrijven, het arrangeren en produceren, leaders, tv- en filmmuziek en het produceren van live muziek voor evenementen, festivals en theatershows. Daarnaast heeft Kidz Kreative een eigen muzieklabel voor het uitbrengen van liedjes.

Evenementen & festivals

Kidz Kreative bedenkt en creëert evenementen voor kinderen. Wij zijn actief in Nederland op het gebied van het organiseren en produceren van evenementen in eigen beheer en voor opdrachtgever, zoals: Kids Glemmer, Zomerspektakel Alphen aan den Rijn, Telekids Nieuwjaarsplons en nog vele anderen.

Management

Op het gebied van management vertegenwoordigt Kidz Kreative ook de belangen van verschillende artiesten. Het management van Raak!, Lexi, Kliederpiet, Rommelpiet en vele anderen behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Van het dagelijks management, boekingen, marketing, coördinatie tot het ondersteunen van carrières.

Boekingen van kids entertainment

Bij Kidz Kreative vind u alle entertainment, acts en shows onder één dak. Met een klein team verzorgen wij kinderentertainment voor zowel grote en kleine evenementen en festivals. Met artiesten en entertainment zoals bijvoorbeeld Raak!, Lexi, Fleur, Telekids Discoshow, Rommelpiet en Kliederpiet.

Meer over boekingen

Marketing

Voor de verschillende artiesten, evenementen en producties beheren en ontwikkelen we de websites, social media en on- en offlinecampagnes.

Wat kan Kidz Kreative voor jouw betekenen?

Ben jij op zoek naar artiesten of entertainment voor jouw evenement of festival, of wil je op een unieke manier communiceren met je doelgroep? Wij bieden creatieve oplossing die passen binnen de wensen en budget van jouw bedrijf.

Of het gaat om live-entertainment, het ontwikkelen van een karakter of artiest, een eigen serie op televisie of YouTube, Kidz Kreative denkt graag met je mee.

Benieuwd wat wij voor jouw, je bedrijf of organsiatie kunnen betekenen? Neem dan zeker eens contact met ons op. Bel 070 - 2210 133 of stuur een e-mail naar info@kidzkreative.nl.

Vragen?

Neem dan contact met ons op.

direct via de chat
via ons contactformulier
telefoon 070 - 2200 113

Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

direct contact