raak

Raak!

De drie liefste hartsvriendinnen van Nederland

Raak! zijn drie hartsvriendinnen met alle drie een verschillend karakter. Met hun enthousiaste uitstraling, energieke performance en vrolijke liedjes maken ze van elk optreden een groot feest. Nederland is een nieuwe kindersensatie rijker en er staat de meiden van Raak! niets meer in de weg.

De drie superperformers hebben drie grote liefdes: dansen, zingen en acteren. Met hun vrolijke liedjes weten ze elke keer weer op een aansprekende manier alle kinderen te laten meezingen en dansen.

Sinds 2014 is Raak! één van de gezichten van het kinderplatform RTL Telekids. Zo zijn ze al in verschillende programma’s te bewonderen geweest. Tijdens de Kerstvakantie hadden ze een dagelijkse serie op de zender speciaal voor kinderen: ‘Deze Kerst is het Raak!’. De meiden beleefden in aanloop naar Kerst en Oud & Nieuw dagelijks iets leuks.

Daarnaast hebben de meiden hun eigen studio-programma ‘Het is weer Raak!’. In de zomer van 2017 is de eerste serie van 21 afleveringen uitgezonden. De studio werd speciaal voor ‘Raak! viert Sinterklaas’ omgetoverd in Sinterklaas-sferen. Twee weken lang was Raak! te zien op Telekids. Kinderen konden meedoen met de Pietengym, Sint-knutsels maken en luisteren naar Sinterklaasverhalen.

De meiden kunnen nu al terug kijken op een paar succesvolle jaren. Hits met de singles ‘De Sinterklaas Welkomstdans’, ‘Kraanwatergraag #Goedgedaan’ waarin Raak! samenwerkte met Yes-R & Juvat Westendorp en ‘Koningsdag’ met de Telekids Musicalschool.

In totaal hebben ze 11 singles uitgebracht en 2 albums. Het album ‘Het is weer Raak’ presenteerden ze op de Efteling. Hun nummers worden volop gedraaid op de verschillende kinderradio-zenders, waaronder Efteling Kids Radio. Op Efteling Kids Radio hebben ze ook wekelijks hun eigen radio programma ‘Het is weer Raak’, een programma dat elke week een ander thema heeft.

Raak! is al op veel plaatsen te bewonderen geweest. Er waren optredens op festivals en de RTL Telekids fandagen, het Telekids Familiefeest, het Negen pleinen festijn van de Efteling, de Mega Blubber Powerrace in Apeldoorn en tijdens de verschillende Sinterklaasintochten in Nederland.

Raak! tourde ook nog eens door heel Nederland met hun theatershow ‘Raak! en de Magische Schoentjes’ en vierden ze speciaal met praatjesmaker Jochem van Gelder, Sinterklaas, tijdens de theatershow ‘Jochem en Raak! vieren Sinterklaas’. In 2015 lanceerden ze hun eigen schoenenlijn ‘Raak! by Red Rag’ die speciaal gekoppeld was aan hun theatershow.

Ook het komende jaar belooft weer een druk jaar te worden voor de meiden van Raak!, met onder andere hun eerste televisie-serie ‘De avonturen van Raak!’, diverse singles en een splinternieuwe theatershow ‘Het Betoverende Sprookjesbal‘, welke vanaf najaar 2018 in de theaters in Nederland te zien zal zijn.

Wil je alles over Raak! te weten komen? Kijk dan snel op hun website www.ditisraak.nl. Daarnaast hebben ze ook nog een eigen YouTube-kanaal met videoclips en afleveringen van hun studio-programma 'Het is weer Raak!'

Volg Raak! ook op social media

Muziek van Raak!