Evenementen & festivals

Passie voor kinderevenementen

Het meedenken met de opdrachtgever zorgt voor een onvergetelijk evenement. Met de wensen van de opdrachtgever, de juiste informatie en onze know how maken wij een vertaalslag om tot de mooiste creatieve oplossingen te komen om met de doelgroep te communiceren. Dat is wij het het liefste doen!

Verschillende opdrachtgevers hebben inmiddels ondervonden wat Kidz Kreative kan betekenen voor hun evenement, merk of bedrijf. Door onze ervaring hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd en kunnen we snel schakelen. Of het gaat om een een festival voor kinderen, een groots verjaardagsfeest, en familiedag, theatershow, intocht of bedrijfsevenement, Kidz Kreative denkt graag met u mee.

Kidz Kreative is gespecialiseerd in het bedenken en creëren van concepten en evenementen op gebied van live-entertainment voor kinderen. In eigen beheer of in opdracht van klanten, wij weten als geen ander om te inspireren.

Ben jij ook nieuwsgierig wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak en ervaar de charme van het entertainment vak!

De tofste festivals voor kinderen

Wij zijn bij een groot aantal festivals betrokken op gebied van live-entertainment. Van het programmeren en leveren van artiesten, shows of meet & greets van karakters tot de gehele organisatie en begeleiding.

Sinds enkele jaren zijn wij nauw betrokken bij een groot aantal festivals. Wij creëren, organiseren en produceren het volledige programma in opdracht van onze klanten. Mooie voorbeelden zijn KidsGlemmer in Lemmer, Zomerspektakel in Alphen aan den Rijn en RTL Telekids evenementen zoals de Landal GreenParks Nieuwjaarsplons.

We onderscheiden ons door met een klein team van mensen en persoonlijk contact kwalitatief hoogwaardig kinder-entertainment te bieden. Daarmee voorzien we een groot aantal evenementen en festivals in Nederland, waaronder: Meerpaaldagen in Dronten, Parkpret in Waddinxveen maar ook … en …

Voor ons zijn blije gezichten waar wij het voor doen en werken altijd weer naar een succesvolle editie van het evenement.