fleur

Fleur

Het Fleur-Meezing-Spektakel is een interactief optreden met de allergrootste kinderhits. Fleur zingt, danst en springt samen met de kinderen, en haar motto is: “daar word je vrolijk van!".

Fleur ontdekte al op jonge leeftijd dat ze zingen en dansen wel heel erg leuk vindt. Ze zong de hele dag door en het was een gezellige boel. Ze begon al op jonge leeftijd met musical en theater en die passie is alleen maar groter geworden.

Zo speelde Fleur onder andere in de musical Jungle Book in 2013 en was ze een van de zangeressen in de meidengroep Lief! en Yess!

Een optreden van Fleur is een swingende, interactieve show voor kinderen, waarin de bekendste kinderliedjes worden gezongen. Ze heeft een uitgebreid repertoire van hits van oa. K3, Kinderen voor Kinderen, Raak!, Keet!, Djumbo, Mylene & Rosanne, Puck, Zirkus Zirkus, Hit!, Kathleen, Chipz, Ernst & Bobbie, Monique Smit, Lisa- Amy & Shelley, Sarah & Julia, Sjon & Sjeffre en nog vele anderen.

Samen met de kinderen (en hun ouders) maakt ze er een onvergetelijke show van. In de show zitten een aantal interactieve elementen, waaronder de dansworkshop, waarin Fleur de kinderen de coolste moves leert en iedereen een grote glimlach weet te bezorgen.

Tijdens de Sinterklaas- en Kerstperiode worden aan Fleurs repertoire de coolste Sinterklaas- en Kersthits toegevoegd. Daarnaast zingt ze ook traditionele Sinterklaas- en Kerstnummers, maar dan wel in een nieuw jasje.

Dit interactieve optreden van Fleur duurt dertig minuten, is non-stop feest en je mag zo hard meezingen als je wilt! Tevens is Fleur te boeken als presentator voor kinderevenementen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Volg Fleur ook op social media

Muziek van Fleur

De Fleur Superchartz

Repertoire van Fleur

Nu op Spotify