Zangeressen gezocht!

Zie jij jezelf schitteren op het podium voor honderden kinderen? Wil jij kinderen muzikaal entertainen en aan het lachen maken?

Nieuws

Zie jij jezelf schitteren op het podium voor honderden kinderen? Wil jij kinderen muzikaal entertainen en aan het lachen maken? Speel je graag in filmpjes op YouTube en zie jij jezelf als zangeres in een productie gericht op kinderen? Misschien zijn we dan wel op zoek naar jou!

Kidz Kreative is regelmatig op zoek naar getalenteerde zangeressen voor haar producties op het podium, in het theater of voor het inzingen en inspreken in de studio. Ben jij tussen de 18 en 24 jaar met een vrolijke, spontane uitstraling en in het bezit van een flinke dosis enthousiasme. En niet te vergeten dans-, zang en acteerervaring? Meld je dan nu aan!

Stuur je cv met duidelijke actuele foto(s), persoonlijke gegevens, mp3-fragment en een filmpje waarin jij jezelf voorstelt, wat je hebt gedaan en wat jouw grote droom is om te gaan doen en misschien nodigen we jou uit voor onze audities in augustus/september.

Wil je deelnemen aan de casting? Aarzel niet en schrijf je in op www.kidzkreative.nl

Het laatste nieuws