Team Sint komt op 14 november 2020 weer naar Nederland

Op zaterdag 14 november is de landelijke intocht van Sinterklaas in Nederland. Hij komt, hij komt... Ben jij er al klaar voor?

Nieuws

Op zaterdag 14 november is de landelijke intocht van Sinterklaas in Nederland. Hij komt, hij komt... Ben jij er al klaar voor?

Natuurlijk mogen naast Sinterklaas de bekendste pieten van Nederland niet ontbreken! Rommelpiet, Kliederpiet en Schoorsteenpiet beleven de leukste avonturen met Team Sint. Bekijk alle video’s op het YouTube kanaal van Team Sint: www.youtube.com/teamsint.

Team Sint luister en kijken?

De liedjes van Team Sint zijn online te streamen op Spotify, Deezer en Apple Music. Natuurlijk kun je deze ook downloaden via iTunes. Met liedjes van Kliederpiet, Rommelpiet maar zeker ook met de meiden van Raak!

Na de hitsingle 'Sinterklaas Skippybal' die Rommelpiet in 2019 uitbracht en te zien was in de spannende film van de Club van Sinterklaas ‘Waar is het Grote Boek van Sinterklaas’, komt Rommelpiet dit jaar met de Sint-hit ‘Stoom uit je Oren’. Kliederpiet komt ook met drie Sinterklaasliedjes: Pietengym, De Pietendans en De Sinterklaas Welkomstdans. Deze laatste is een samenwerking met de meiden van Raak!

Alles over Team Sint

Meer informatie kan je vinden op de website van Team Sint www.teamsint.com.

Het laatste nieuws