Rommelpiet komt met nieuwe single Pietenfissa!

In oktober bracht Rommelpiet zijn eerste succesvolle single, genaamd ‘Sinterklaas Skippybal’ uit en nu komt hij met zijn nieuwe single: Pietenfissa!

Nieuws

In oktober bracht Rommelpiet zijn eerste succesvolle single, genaamd ‘Sinterklaas Skippybal’ uit en nu komt hij met zijn nieuwe single: Pietenfissa! Een nummer dat van elk Sinterklaasevenement een groot feest zal maken. Welk kind heeft geen zin in een feestje? Rommelpiet helpt daaraan mee met dit vrolijke nummer.

Zelfs Sinterklaas moet eraan geloven in dit nummer: “Gooi die mijter aan de kant”. Rommelpiet: “Ik maak van elk optreden één groot feest, dat zullen ze niet snel meer vergeten. Het leukst is om al die blije kindergezichten voor het podium te zien”.

De nieuwe single ‘Pietenfissa!’ van Rommelpiet is vanaf 13 november te beluisteren via Spotify, Apple Music en Deezer. De bijbehorende clip is vanaf 15 november te zien op rommelpiet.nl en het YouTube kanaal van De Club van Sinterklaas. Blijf op de hoogte van de avonturen van Rommelpiet op Pietentube, het kanaal op YouTube.

Pietenfissa is geschreven en geproduceerd door L. Pols & R. Pols (We Know Music) / Kidz Kreative.

Wie is Rommelpiet?

Rommelpiet is de Piet de eigenlijk elke basisschool wel met een bezoekje vereert tijdens de Sinterklaastijd. Dat klinkt heel gezellig maar Rommelpiet maakt van elk klaslokaal een enorme rommel. Wil je meer weten over Rommelpiet? Kijk dan op zijn website rommelpiet.nl.

Het laatste nieuws