Rommelpiet komt met eerste Sinterklaas nummer: Sinterklaas Skippybal

Ook dit jaar komt Rommelpiet weer langs en hij heeft een geweldige verassing voor de kinderen: hij komt voor het eerst met een echt Sinterklaas nummer genaamd Sinterklaas Skippybal.

Nieuws

Elk jaar komt Rommelpiet naar Nederland om op scholen alle schoenen te vullen van de kinderen. De verbazing is vaak groot omdat Rommelpiet er altijd een flinke rommel van gemaakt heeft. Ook dit jaar komt Rommelpiet weer langs en hij heeft een geweldige verassing voor de kinderen: hij komt voor het eerst met een echt Sinterklaas nummer genaamd Sinterklaas Skippybal.

Met dit aanstekelijke nummer geeft Rommelpiet het startsein voor een mooie muzikale toekomst. De single komt uit op 17 oktober 2019 en is te beluisteren op Spotify, Apple Music en Deezer, de videoclip is vanaf 19 oktober 2020 te zien op het Club van Sinterklaas YouTube kanaal.

Naast het nieuwe nummer, welke ook te zien is in de bioscoopfilm “Waar is het Grote Boek van Sinterklaas”, zal Rommelpiet in november met nieuwe muziek komen. Bovendien zal Rommelpiet te zien zijn in de theatershow “20 jaar feest!”. De Club van Sinterklaas viert hun 20e verjaardag met een speciale theatershow en doorkruisen met deze show het hele land.

Ondanks zijn chaotische aard is Rommelpiet altijd vrolijk en zingt hij de leukste Sinterklaasliedjes. Daarom gaat hij komend jaar ook het land in om op te treden tijdens de Sinterklaas-intocht en andere Sinterklaas-evenementen. Meer informatie over Rommelpiet vind je op zijn website rommelpiet.nl.

Het nummer ‘Sinterklaas Skippybal’ is geschreven en geproduceerd door Rick Pols en Linda Pols.

Rommelpiet boeken voor een optreden?

Heb jij interesse in het boeken van Rommelpiet op jouw Sinterklaasfeest? Of wil je gewoon meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Kidz Kreative. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 070 - 221 0133 of stuur een e-mail naar info@kidzkreative.nl.

Het laatste nieuws