Agenda voor Sinterklaas 2020 geopend voor boekingen

Sinterklaas en zijn Pieten komen op zaterdag 14 november 2020 aan in Nederland. Omdat er jaarlijks een groot aantal intochten een Sinterklaasfeesten op het programma staan, heeft Kidz Kreative een groot aanbod aan Sinterklaas-entertainment voor jou.

Nieuws

Sinterklaas en zijn Pieten komen op zaterdag 14 november 2020 aan in Nederland. Voor de landelijke intocht is nog niet bekend of en waar hij zal aanmeren of dat hij misschien wel met een ander vervoersmiddel zal aankomen.

Omdat er jaarlijks een groot aantal intochten een Sinterklaasfeesten op het programma staan, heeft Kidz Kreative een groot aanbod aan Sinterklaas-entertainment voor jou. Ook dit jaar komen Rommelpiet en Kliederpiet weer mee vanuit Spanje om voor de kinderen op te treden. Daarnaast hebben de meiden van Raak! en zangeres en presentatrice Fleur een Sinterklaasrepertoire waarmee ze het land in gaan.

Rommelpiet bekend van Sinterklaas Skippybal

Met meer dan 450.000 views op YouTube had Rommelpiet vorig jaar zijn eerste hit te pakken. De ‘Sinterklaas Skippybal’ was de grootste Sinterklaas-hit in Nederland. Daarnaast bracht Rommelpiet ook het feestnummer “Pietenfissa!” uit. Rommelpiet is op dit moment weer druk in de studio om een nieuwe hit te maken, want ook dit jaar mag een swingende knaller natuurlijk niet ontbreken. Dit jaar gaat Rommelpiet het land in om op te treden. Een optreden tijdens jouw intocht of Sinterklaasfeest? Rommelpiet komt graag langs!

Zing en spring mee met Kliederpiet

Vorig jaar was Kliederpiet de nieuwe sensatie in Nederland. Lovende reacties kreeg ze en ze had een groot aantal optredens, waaronder in Groningen, Zoetermeer en Amsterdam. Deze zingende Piet zorgt voor een groot feest met bekend Sinterklaas-repertoire met de grootste Sint-hits en traditionele Sinterklaas liedjes. Vaak neemt Kliederpiet nog even de tijd om de kinderen een pietendans aan te leren. Dit jaar gaat Kliederpiet samen met Rommelpiet de studio in en komt ze ook met een eigen Sinterklaas-hit. Het zal een heerlijk zing- en dansnummer worden.

Raak! viert Sinterklaas

Sinterklaas komt weer naar Nederland en dat moet gevierd worden, ook volgens Nikki, Zoë en Jess. Tijdens hun nieuwe Sinterklaasshow zingen en dansen de meiden van Raak! op de leukste Sinterklaasliedjes. Natuurlijk mogen de “Sinterklaas Welkomstdans” en “De Boot van Sinterklaas” niet ontbreken. Daarnaast laten ze iedereen heel hard meezingen met veel bekende traditionele Sinterklaasliedjes zoals: Sinterklaasje kom maar binnen, Daar wordt aan de deur geklopt, Zie ginds komt de Stoomboot en Oh kom er eens kijken.

Fleur’s Sinterklaas-Meezing-Spektakel

De altijd vrolijke Fleur is zangeres en presentatrice. Zij presenteert elke week de Kidz Super Chartz op YouTube. Naast presenteren is zingen en dansen de grote passie van Fleur. Het Fleur’s Sinterklaas-Meezing-Spektakel is een interactief optreden met de allergrootste Sinterklaashits. Ze heeft een uitgebreid repertoire van hits en traditionele Sinterklaasliedjes zoals: Rommel de Bommel, Sinterklaas Kapoentje, Hoor de wind waait door de bomen en Wie komt er alle jaren.

Interesse in een optreden van Rommelpiet, Kliederpiet, Raak! of Fleur? Informeer gerust naar de mogelijkheden. Voor boekingen stuur je een e-mail naar info@kidzkreative.nl of bel met 070 – 2210 133.

Het laatste nieuws